Aanmeld formulier voor een Sessie met Tuaca Kelly

Hoe plan ik een Sessie met Tuaca:

1. Introduceer jezelf door onderstaand contactformulier in te vullen. Vul a.u.b. ook je adres in ( voor juiste facturering en planning doeleinden) en geef aan of je een één op één sessie (privé sessie) wil of dat we elkaar spreken/ontmoeten  via telefoon en op die manier een sessie houden of wel dat je een groep sessie wil aanvragen.
Bij eventuele opmerkingen graag aangeven wanneer je graag wil komen. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik zou het op prijs stellen als je ook wilt aangeven hoe je op mijn website bent gekomen (b.v. via een vriend, Facebook of workshops)

2. Nadat ik de aanmelding heb ontvangen, stuur ik je een factuur naar het email adres dat je hebt opgegeven. (bij sommige providers kan de email in de spambox komen, dus graag ook daar kijken)

3. Na ontvangst van het bedrag zal ik zo spoedig mogelijk een email sturen met beschikbare data. Kies een tijdstip waar je niet gehaast bent en het werk wat we samen doen kan integreren.

4. Op het moment dat we over een tijdstip eens zijn, behandel het dan als een vliegticket. Je verschijnt voor de vlucht, je gaat op reis. Verschijn je niet voor de vlucht dan moet je een nieuw ticket kopen. Met andere woorden als je niet komt opdagen en je wilt toch een Sessie boeken dan moet er voor een nieuwe Sessie weer betaald worden. Als we via telefoon afspreken en er is een tijds verschil , hou dan rekening met het feit dat ik altijd de tijd in Nederland als maatstaf neem.

5. Als we een Sessie afspreken via de telefoon dan belt Tuaca naar het telefoonnummer welke je tijdens de aanvraag hebt vermeld of naar het nummer dat in verdere e-mail wisseling overeengekomen is.

6. Als we afspreken dat je naar me toekomt zal het adres van mijn praktijkruimte vermeld zijn op de factuur die ik naar je stuurde.


Ik houd mijn Sessies over het algemeen van Maandag tot Vrijdag tussen 10:00 en 16:00 (in de winter) en anders tot 17:00 uur. In speciale gevallen zijn sessies in het weekend bespreekbaar.

Voordat die sessie begint concentreer ik me reeds geruime tijd (soms wel meerdere uren) op de komende sessie, wat me al wordt doorgegeven over jou en jouw omstandigheden, verleden, relaties etc.

De kosten van een sessie zijn €150,00 exclusief 21% btw. (dit tarief is geldig voor sessies in mijn praktijk of via telefoon)
Voor groep sessies gelden andere tarieven en wordt vastgesteld in onderling overleg.

Kies welke Sessie gewenst is:
  • sessie in Amsterdam
  • Sessie via telefoon
  • Groep sessie
Ik onderschrijf en begrijp onderstaande teksten in Transparantie en vertrouwelijkheid en de FAQ:

Na invulling van dit formulier ontvang je een email met de vraag akkoord te gaan, dat ik je mag informeren. Pas na bevestiging is de aanmelding compleet. (indien geen email ontvangen? Raadpleeg dan de spam box)

Transparantie en Vertrouwelijkheid

Veel gestelde vragen (FAQ)