Aanmeld formulier voor een Sessie met Tuaca Kelly

Hoe plan ik een Sessie met Tuaca:

1. Introduceer jezelf door onderstaand contactformulier in te vullen. Vul a.u.b. ook je adres in ( voor juiste facturering en planning doeleinden) en geef aan of je een één op één sessie (privé sessie) wil of dat we elkaar spreken/ontmoeten  via telefoon en op die manier een sessie houden of wel dat je een groep sessie wil aanvragen.
Bij eventuele opmerkingen graag aangeven wanneer je graag wil komen. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik zou het op prijs stellen als je ook wilt aangeven hoe je op mijn website bent gekomen (b.v. via een vriend, Facebook of workshops)

2. Na ontvangst van de aanmelding zal ik zo spoedig mogelijk een email sturen met beschikbare data. Kies een tijdstip waar je niet gehaast bent en het werk wat we samen doen kan integreren.

3. Nadat we datum hebben vastgesteld wordt deze gereserveerd en stuur ik je een factuur naar het email adres dat je hebt opgegeven.(bij sommige providers kan de email in de spambox komen, dus graag ook daar kijken)
De afspraak is pas definitief na ontvangst van het bedrag van de factuur. Het is dus van belang dat de factuur tijdig wordt voldaan.

4. Op het moment dat de afspraak definitief is, behandel het dan als een vliegticket. Je verschijnt voor de vlucht, je gaat op reis. Verschijn je niet voor de vlucht dan moet je een nieuw ticket kopen. Met andere woorden als je niet komt opdagen of bij een telefonische afspraak niet bereikbaar bent en je wilt toch een Sessie boeken dan moet er voor een nieuwe Sessie weer betaald worden. Als we via telefoon afspreken en er is een tijds verschil , hou dan rekening met het feit dat ik altijd de tijd in Nederland als maatstaf neem.

5. Als we een Sessie afspreken via de telefoon dan belt Tuaca naar het telefoonnummer welke je tijdens de aanvraag hebt vermeld of naar het nummer dat in verdere e-mail wisseling overeengekomen is.

6. Als we afspreken dat je naar me toekomt zal het adres van mijn praktijkruimte vermeld zijn op de factuur die ik naar je stuurde.


Ik houd mijn Sessies over het algemeen van Woensdag t/m Vrijdag tussen 12:00 en 17:00 uur. In speciale gevallen zijn sessies in het weekend bespreekbaar.

Voordat die sessie begint concentreer ik me reeds geruime tijd (soms wel meerdere uren) op de komende sessie, wat me al wordt doorgegeven over jou en jouw omstandigheden, verleden, relaties etc.

De kosten van een sessie zijn €150,00 exclusief 21% btw. ( totaal incl Btw €181,50)
Dit tarief is geldig voor sessies in mijn praktijk of via telefoon.
 (Ik hanteer dit tarief al 7 jaar. Gezien de inflatie over die periode en de enorme inflatie in 2022 is het waarschijnlijk dat het tarief in 2023 verhoogd zal moeten worden.)
Voor groep sessies gelden andere tarieven en wordt vastgesteld in onderling overleg.

Vul onderstaand formulier in:
(Velden met een * zijn verplicht)

Kies hier welke soort Sessie je wenst: *
sessie in Amsterdam
  • sessie in Amsterdam
  • Sessie via telefoon
  • Groep sessie

Na invulling van dit formulier ontvang je een email met de vraag akkoord te gaan, dat ik je mag informeren. Pas na bevestiging is de aanmelding compleet. (indien geen email ontvangen? Raadpleeg dan de spam box)

Transparantie en Vertrouwelijkheid

Veel gestelde vragen (FAQ)