Wat is een master healer

English

Een master healer is iemand die een diep begrip heeft van het genezingsproces en in staat is anderen te helpen bij genezing op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Master healers hebben vaak een natuurlijke gave voor genezing, maar ontwikkelen hun vaardigheden ook door training en ervaring.

Master healers kunnen verschillende modaliteiten gebruiken om hun cliënten te helpen genezen, waaronder:

Energie genezing (transmissies )
Cranio Sacrale therapien 
Reiki
Massage
Regressie uit vorige levens (medium)
Spirituele begeleiding

Een master healer is ook in staat een veilige en ondersteunende ruimte te creëren waar hun cliënten kunnen genezen. Ze zijn medelevend en begripvol en creëren een vertrouwensrelatie met hun klanten.

Hier zijn enkele eigenschappen van een Master Healer:

Ze hebben een diep inzicht in het menselijk lichaam en de geest, evenals in het genezingsproces.

Ze zijn in staat om op een diep niveau contact te maken met hun klanten en hun behoeften te begrijpen.

Ze zijn meelevend en empathisch en creëren een veilige en ondersteunende ruimte voor hun cliënten om te genezen.

Ze kunnen verschillende modaliteiten gebruiken om hun cliënten te helpen genezen op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Ze zijn toegewijd aan hun eigen persoonlijke groei en ontwikkeling, en ze leren altijd nieuwe manieren om te genezen.

Master healers kunnen een belangrijke rol spelen bij het helpen van mensen bij het genezen van allerlei aandoeningen, waaronder chronische ziekten, lichamelijk letsel, emotioneel trauma en geestelijke wonden. Ze kunnen mensen ook helpen hun persoonlijke en spirituele doelen te bereiken.

Als u op zoek bent naar een meestergenezer, is het belangrijk om onderzoek te doen en iemand te vinden die gekwalificeerd en ervaren is. Je moet er ook voor zorgen dat je je op je gemak voelt bij de persoon en dat je hem of haar vertrouwt.