"The two most important days in your life are the day you were born and the day you find out why." - Mark Twain

English

Tuaca Kelly Master Healer in Amsterdam

Tuaca Kelly, de ontwerper van "The Alignment" - een multidimensionaal healing proces - dient als een master healer, moderne mysticus, medisch intuïtief , empaat, waarheidsgerichte beroeps-realiteits-reiziger, spiritueel medium, leraar, muzikant en bard. Ze is geboren om inspireren!  

Ze is een goddelijk geleide, begaafde en innovatieve professional die haar natuurlijke vermogens van intuïtieve perceptie en heilige helende aanraking in de vroege kinderjaren begon te ontwikkelen. Toegewijd aan het helpen van anderen bij het realiseren van hun volledige dynamische potentieel, en om de vreugde van verantwoordelijkheid op zich te nemen, heeft Tuaca duizenden gediend. Haar praktische, persoonlijke en integratieve stijl weerspiegelt de ingewikkelde multidimensionale aspecten van al het leven.

Op vierjarige leeftijd had Tuaca een diepgaande allesomvattende multidimensionale zintuiglijke ervaring die haar aandacht richtte op het herkennen van de heilige relatie met God, het kosmische universum waar ze vandaan kwam, en haar levensdoel. 


Deze kostbare convergentie is waar ze naar verwijst [als] 'bewust worden van bewustzijn' en het moedigde haar aan om de ervaringen die ze had te erkennen toen ze vaardigheden begon te ontdekken (of niet als vanzelfsprekend beschouwde) die ze bezat en voorbestemd was om te cultiveren, bereiken beheersen en doorgeven. Deze intieme en heilige training zou Tuaca leren en bekrachtigen met wijsheid en transmissies om zichzelf en anderen te genezen.

Ze is intrensiek verbonden met het heilige gebied van de schepping met haar muzikale en wiskundige patronen die het leven voortbrengt en kan die duiden. Daardoor heeft Tuaca als master healer de capaciteit- met in achtneming van jouw vrije wil en zielsbestemming- te schonen, te herstructureren en het in lijn brengen met je goddelijke blauwdruk ( wie je in essentie bent ).  zie sessies

Haar multidimensionale (" XD" of te wel meer dan 2 of 3 dimensionaal) energie transmissies kunnen met een ieders multidimensionale lichaam communiceren en geeft het lichaam daarmee instructies om zichzelf te corrigeren, te helen, te evolueren en vrij te zijn en daardoor ook te verbinden met je eigen ziel intuïtie en wijsheid. Met recht mag zij zich Master Healer noemen.  zie voorbeelden

Globale hersencoherentie - een correlatie tussen toenemende intelligentie, leervermogen, alertheid en reactietijd - wordt gerealiseerd tijdens sessies en dit fenomeen is wetenschappelijk vastgelegd in een Europees onderzoekslaboratorium met behulp van geavanceerde EGG-spectrale analyse.

Op dezelfde manier is dit waargenomen in een laboratorium voor hersenonderzoek en wetenschappelijk gemeten. Tuaca heeft een ongelooflijk vermogen om een trauma te transformeren door het gedrag van de energie- of energiepatronen waarin het zich bevindt volledig te veranderen. Deze 'vrije' energie wordt vervolgens naar het hele organisme geleid om efficiënt aangewend te kunnen worden als ook voor andere menselijke taken zoals genezen, slapen, bewegen, denken en voelen.

Tuaca is haar moeder dankbaar mede omdat ze haar als peuter in bijna elke situatie heeft gevraagd: "Wat voor vibes krijg je?" en daarmee haar een waardevolle training gaf in kritisch denken en intuïtief  onderscheidingsvermogen.

Het feit dat zij al meer dan 30 jaar succesvol mensen heeft kunnen helpen is niet alleen terug te voeren naar haar bijzondere gaven , waardoor ze dingen kan zien die je niet voor mogelijk houdt, maar ook omdat ze uitgebreide medische kennis heeft over de werking van het brein, de bindweefsels , de organen, het zenuwstelsel en alle functies die met elkaar samen hangen.
Voorts beschikt zij over zeer uitgebreide kennis van supplementen en de werking daarvan.

Haar belangrijkste wegen van *perceptie:
Helderziendheid
Helderhorend
Heldervoelend
Helderwetend
Soms komt informatie via "Clairgustance" en "Clairalience", wat het inzicht, de boodschap of de genezing kan  bepalen.


Tuaca komt uit de Verenigde Staten woont in Amsterdam en spreekt engels.

Zij geeft healing sessies in Amsterdam (West) of via de telefoon. 

privacy policy vind je hier