ABOUT

"The two most important days in your life are the day you were born and the day you find out why." - Mark Twain

Tuaca Kelly dient als een master healer,  mysticus, filosoof, dichter, songwriter en leraar. Ze is geboren om te inspireren! Ze woont in  Amsterdam.

English

Abt-bisschop Robert M. Dittler, Ph.D., O.S.B., zei het het beste: “Tuaca, ken je The Singing Nun? Van buiten is ze een non, van binnen een zangeres. Jij daarentegen bent een zanger van buiten, een non van binnen.”

Er is geen herinnering vanaf mijn vroege jeugd tot vandaag waar muziek en dienstbaarheid door de Gaven van de Geest niet aanwezig zijn. Om dat anders te zeggen: het is veilig om te zeggen dat ik op deze wereld kwam met een gevoel van doelgerichtheid, in lijn met de zorg voor het dienen van muziek en het dienen via muziek in bewust samenhang met het dienen met spirituele gaven van intuïtief inzicht, multidimensionale genezing en transformatieve praktijken. Mijn gevoel van bestemming (purpose) en de manier om liefde uit te drukken door middel van creativiteit en dienstbaarheid, is mijn standaardinstelling. Het werd als het ware in de "soul factory" gesmeed.

Tuaca Kelly Master Healer
Op vierjarige leeftijd had Tuaca een diepgaande allesomvattende multidimensionale zintuiglijke ervaring

Tuaca is de founder van "The Alignment" een multidimensionaal healing proces.

Tuaca is een goddelijk geleide, begaafde en innovatieve professional die haar natuurlijke vermogens van intuïtieve waarneming en heilige helende aanraking in de vroege kinderjaren begon te ontwikkelen.

Toegewijd aan het helpen van anderen bij het realiseren van hun volledige dynamische potentieel, en om de vreugde van verantwoordelijkheid op zich te nemen, heeft Tuaca duizenden gediend. Haar praktische, persoonlijke en integratieve stijl weerspiegelt de ingewikkelde multidimensionale aspecten van al het leven.

Op vierjarige leeftijd had Tuaca een diepgaande allesomvattende multidimensionale zintuiglijke ervaring die haar aandacht richtte op het herkennen van de heilige relatie met God, het kosmische universum waar ze vandaan kwam, en haar levensdoel. 

Deze kostbare convergentie is waar ze naar verwijst [als] 'bewust worden van bewustzijn' en het moedigde haar aan om de ervaringen die ze had te erkennen toen ze vaardigheden begon te ontdekken (of niet als vanzelfsprekend beschouwde) die ze bezat en voorbestemd was om te cultiveren, bereiken beheersen en doorgeven. Deze intieme en heilige training zou Tuaca leren en bekrachtigen met wijsheid en transmissies om zichzelf en anderen te genezen.

Ze is intrensiek verbonden met het heilige gebied van de schepping die de natuurlijke muzikale en wiskundige patronen bepalen die het leven voortbrengt en kan die duiden. Daardoor heeft Tuaca als master healer de capaciteit- met in achtneming van jouw vrije wil en zielsbestemming- te luisteren, de goddelijke ingevingen te volgen en aanwezig te zijn voor genezing.  zie sessies

Globale hersencoherentie - een correlatie tussen toenemende intelligentie, leervermogen, alertheid en reactietijd - wordt gerealiseerd tijdens sessies en dit fenomeen is wetenschappelijk vastgelegd in een Europees onderzoekslaboratorium met behulp van geavanceerde EGG-spectrale analyse.

Op dezelfde manier is dit waargenomen in een laboratorium voor hersenonderzoek en wetenschappelijk gemeten. Tuaca heeft een ongelooflijk vermogen om een trauma te transformeren door het gedrag van de energie- of energiepatronen waarin het zich bevindt volledig te veranderen. Deze 'vrije' energie wordt vervolgens naar het hele organisme geleid om efficiënt aangewend te kunnen worden als ook voor andere menselijke taken zoals genezen, slapen, bewegen, denken en voelen.

Terwijl Tuaca al vroeg in haar leven met haar klinische praktijk begon, aangemoedigd door degenen die haar helende energie en intuïtieve wijsheid herkennen, en geleid door de Heilige Geest, studeerde ze ook aan The Integral Art of Massage bij Fluid Movement Fitness in San Francisco, Upledger Institute, Milne Institute, The Barral Institute en koesterde een intiem en intense 2,5-jarige verblijf aan het Esalen Institute in Big Sur, CA. Tuaca heeft diep respect voor haar leraren en mentoren en hun gigantische ondersteunende schouders, die Tuaca's pad hebben aangemoedigd bij het ontwikkelen van haar eigen unieke werk.

Tuaca is haar moeder dankbaar mede omdat ze haar als peuter in bijna elke situatie heeft gevraagd: "Wat voor vibes krijg je?" en daarmee haar een waardevolle training gaf in kritisch denken en intuïtief  onderscheidingsvermogen.


Tuaca komt uit de Verenigde Staten woont in Amsterdam en spreekt engels.

Zij geeft healing sessies in Amsterdam (West) of via de telefoon. 

privacy policy vind je hier