“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.”
― Nikola Tesla

The Alignment

English

"Where quantum science, consciousness of spirit, love and life purpose converge, miracles happen. 

Welkom bij "The Alignment"

The Alignment is een zeer uniek en ervaringsgericht multidimensionaal evenement, waarin heling centraal staat van elk individu binnen de groep. Dit evenement gericht op genezing is speciaal vorm gegeven om je te helpen jouw dynamische vermogen volledig tot bloei te laten komen en je in contact te brengen met je goddelijke bewustwording.

Gezondheid bestaat uit zeer veel factoren. Dit complexe multidimensionale krachtenspel bevat naast fysieke, emotionele, psycho­spirituele, mentale, karmische, sociologische, voedings­ en milieu aspecten. Ook energetische processen en parallelle realiteiten behoren tot de levende werkelijkheid.
Al deze invloeden bepalen of iemand in balans is of buiten Zichzelf is geraakt .

In The Alignment wordt met al deze invloeden en bewustzijnsniveaus rekening gehouden.

Als je ervoor kiest je open te stellen voor The Alignment, is je eigen lichaam en ziel in staat de unieke en helende energieën te ontvangen en je eigen genezend vermogen van je multidimensionale lichaam te benutten.

Dit evenement is volledig gericht op genezing en heilzaam voor mensen van alle leeftijden.
Er wordt begonnen met een korte introductie om de deelnemers met de algemene en esoterische anatomie en quantum­energetische principes vertrouwd te maken. Vervolgens volgt er een meditatie om de gevoels­ en bewustzijnsvelden aan te spreken. Zodoende ben je beter in staat om je eigen persoonlijke verandering, die tijdens de groep “healing” plaatsvind, waar te kunnen nemen.

The Alignment wordt doorgegeven aan een ieder die ervoor open staat. De kosmische en goddelijke intelligentie van de lichte, liefdevolle energiebron wisselt informatie uit met het Hoger Zelf om de nodige aanpassingen te maken in je systeem.

Of het nu een opvallende transformatie betreft of een subtielere diepgaande afstemming, je lichaam zal dit geestelijk voedsel, dat het zo zeer nodig heeft, integreren.

Tijdens The Alignment, worden ook saboterende en anderszins ongunstige energieën uit je systeem gehaald en je Hogere Zelf wordt als het ware opnieuw uitgelijnd (Alignment). Op zo’n moment kun je een licht gevoel in je hoofd krijgen of lichte schokken door je lichaam. Dit is een natuurlijk verschijnsel van het proces.

Tevens kunnen de volgende verschijnselen waargenomen worden:
• Merkbare bewegingen en aanpassingen in je spieren, skelet en bindweefsel
• in balans geraken en verbetering van het totale chakra­systeem, hormonale systeem, stofwisseling en chemische verbindingen.
• Activering van de Epifyse (derde oog) / het natuurlijk vrijkomen van DMT ( N,N­Dimethyltryptamine) • Uitbreiding en correctie van het energetisch veld
• 'Een ‘elektrisch' gevoel, trillende, tintelende, intense warmte, opstijgende energie, je licht voelen
• De pijn die je had voor The Alignment is compleet verdwenen
• Een immens verlangen om in tranen uit te barsten of te lachen
• Beelden van de energielichamen of lichtwezens
• Het horen van hoge tonen of gezoem, en daarbij inzichten vanuit je Hoger Zelf of via Gidsen.
• Gevoel van ontspanning, geluk, willen dansen, lopen of actief zijn

Ter voorbereiding:
Drink genoeg en neem zeker ook water mee. Gebruik geen alcohol of psychedelica 24 uur voorafgaand aan dit evenement. Het afzien van het gebruik van parfum / eau de cologne wordt erg gewaardeerd. Elektronische apparaten zijn niet toegestaan tijdens het evenement. Na The Alignment is het raadzaam media, verkeer, en andere soorten 'ruis' te vermijden en liever een natuurlijke omgeving op te zoeken en iets aangenaams te doen. Stel je gezondheid voorop! Zitplaatsen zijn beperkt tot de capaciteit ter plaatse. Zorg er voor op tijd te komen, zodat we op tijd kunnen beginnen. Dankjewel. U vindt data in de agenda voor evenementen en lokaties.