Tuaca Kelly

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Tuaca Kelly

XD is de term voor Multidimensionaal . Deze gratis bijeenkomst dient om een intieme meningsvolle band en waardering te ontwikkelen voor de natuur, mensheid, goddelijkheid en zielsbestemming.
Het is ook een invitatie tot helen, inzicht en ontdekking.

 - Stille Meditatie
 - Inspirerende lezingen
 - The Offering* -  éen op éen gerichte multidimensionale helende transmissie

*The offering transmissie is goed voor alle leeftijden en geloof. Het is diep, subtiel, effectief en respectvol voor je individuele levenspad.
Het heeft een positieve invloed op je gezondheid, het is verhelderend en tegelijkertijd laat het je inzichten op meerdere niveau's groeien ( b.v fysiek, emoties, energetisch, mentaal en gevoel voor tijd en ruimte)

Gratitude energy exchange:
Donaties voor de XD Service worden zeer gewaardeerd, maar dat is 100% vrijwillig.


G
edetailleerd verloop van de XD-Service:

De deur gaat open om 10:15 uur - kom dan alsjeblieft binnen, ga de trap omhoog, doe je schoenen uit, zet je mobiele telefoon uit, kom de in de ruimte en zoek je zitplaats op.

De stille meditatie begint om 10:30 - dank zij jullie donaties zijn er nu meditatie kussentjes. We hebben nog geen dekens of matjes. Breng zelf wat mee als dat wil.

Inspirerend gesprek / vraag en antwoord / berichtgeving begint om ongeveer 11:15  uur.

De Offering begint om 11:45 uur Er zal een inviterend gebaar zijn om aan te geven dat je welkom bent dit te ontvangen. Na het ontvangen van de transmissie kan je als je dat wilt weer gaan zitten, jezelf een kop thee inschenken en vervolgens volg je je weg weer naar de buitenwereld.

De deur gaat weer dicht om 13:00 uur - dank je dat je mee bouwt aan een bewuste gemeenschap en gemeenschapszin.

Je hoeft je niet verplicht te voelen te blijven voor de "social tea" of "The Offering", als je alleen wil zitten en mediteren is dat ook prima. Voel je vrij!

Vrijwilligers: Als je wilt helpen met achteraf schoonmaken (afwas van kopjes, meditatiekussentjes opstapelen , vloer aanvegen..) Ja graag.


  • Er zijn geen resultaten gevonden.