"The person who says it cannot be done should not interrupt the person who is doing it." – Chinese proverb

Elke privé sessie is persoons gericht om te aan te sluiten bij het proces van de cliënt voor het beste resultaat. 

Healing Sessies, Tuaca zegt hierover:

English

Wat kan je nu verwachten bij een healing sessie met mij......

Ieder persoon is in zijn levensontwikkeling uniek. Daarom bereid ik iedere healing sessie voor met het inleven en luisteren naar mijn lichaam, mijn gidsen, de wijsheid van mijn ziel en die van de ziel van jou. Deze belangrijke voorbereiding geeft vorm en richting aan wat we zullen doen in de healing sessie zelf, gericht op jouw levensproces/leven.

Tijdens het verloop van de healing sessie zullen prioriteiten mij leiden, ongeacht de uitdagingen, lessen of het succes waarmee je komt. Ik word geleid bij elke stap op de weg die we volgen en ga respectvol om met wat of wie er ook aan mij verschijnt, alles ten dienste van genezing (healing) en het op één lijn brengen van jou met jouw ziel en levensdoel.

Er kunnen op ieder niveau externe/interne of multidimensionale invloeden of trauma's zijn waar je bewust of onbewust last van hebt.

Bijvoorbeeld: een verre voorouder kan zo'n intens geloof hebben gehad over zichzelf of anderen, dat het werd doorgegeven aan het DNA van hun nakomelingen (samen met de energie, emotie of gedachte van woede, depressie, isolatie, angst, opgelegde (religieuze) dogma’s, verslaving, of ambitie). Deze invloeden worden mij getoond/verteld/gevoeld en hoe de informatie bij jou landt.

Ik probeer de bedoeling of oorzaak een verstrengeling (indien nodig) te begrijpen, om het vervolgens te bevrijden van de oorsprong en naar wie het is gericht. Je kan wellicht geen bewust besef hebben van jouw familieleden noch hun overtuiging delen, maar zodra ik zie wat de essentie is - oorsprong, doel en invloed - kan ik het in de meeste gevallen transformeren: Je voelt dan de cruciale verschuiving onmiddellijk en herkent het verschil en de bevrijding ervan na verloop van tijd.

Als een eerdere invloed is getransformeerd zal de energie, die werd besteed aan het in standhouden van die invloed, nu beschikbaar komen om je lichaam te voeden. Ik communiceer met deze 'nieuwe energie' en gebruik deze om de integriteit in jouw systeem op te bouwen. Deze werkwijze genereert energie rendement .
Zo werk ik met je verder van de ene prioriteit naar de volgende, zoveel mogelijk rekening houdend met eerdere healing sessies. Als de wortel van de invloed (extern of intern) is behandeld, is er meer ruimte, ondersteuning en de mogelijkheid voor je om te ademen, denken, voelen, en om... mens te zijn.

Om je energieke potentieel en integriteit te vullen en te versterken zal ik in veel gevallen “The Offering” aanbieden: elegante multidimensionale energie transmissies teneinde je vermogen te stimuleren energieke, emotionele of mentale invloeden waar te nemen en de code (de essentie) van jouw ziel in te passen in je eigen systeem.
Eigenlijk ben ik je aan het helpen je ziel te voelen en je er (meer) mee te verbinden en daarmee met het goddelijke.

Tijdens deze transmissies wordt de globale samenhang in je brein tot stand gebracht en worden je hersengolven gestroomlijnd. Terwijl dit iets is wat ik waarneem en voel - in mezelf en in anderen - is dit fenomeen ook in een Europese onderzoeksinstituut met behulp van geavanceerde EEG-spectrale analyse aangetoond.

Globale samenhang in je brein loopt parallel met stijgende intelligentie, leervermogen, alertheid en reactietijd. En naar mijn ervaring, is het van fundamenteel belang voor ieders gezondheid en samenhang, (links-rechts, boven-beneden, brain-body, mind-soul, hemel-aarde ... één.)

Ieders bewustzijn van eigen energetische systemen en 'subtiele' plekjes is anders, dus hoe iemand zijn ervaring weergeeft varieert ook. Maar een ieder kan wel het gevoel aangeven van 'beter', 'lichter', 'energiek', 'relaxed', 'geaard' (in hun eigen lichaam), geen pijn meer .... of kunnen zeggen, apropos: "Ik voel me weer mijzelf! "

Healing Sessions worden in het Engels gehouden, in een persoonlijke ontmoeting en/of via de telefoon (USA en Europe).
Bij sessies per telefoon belt Tuaca jou.

voorbeelden waarmee Tuaca heeft kunnen helpen vindt U hier