Aanmeld formulier voor een Sessie met Tuaca Kelly

Hoe plan ik een Sessie met Tuaca:

1. Introduceer jezelf door onderstaand contactformulier in te vullen. Vul a.u.b. ook je adres in ( voor juiste facturering en planning doeleinden) en geef aan of je een één op één sessie (privé sessie) wil of dat we elkaar ontmoeten via Skype of wel een groep sessie wil aanvragen.
Bij eventuele opmerkingen graag aangeven wanneer je graag wil komen. Ik probeer daar zoveel mogelijk rekening mee te houden. Ik zou het op prijs stellen als je ook wilt aangeven hoe je op mijn website bent gekomen (b.v. via een vriend, Facebook of workshops)

2. Nadat ik de aanmelding heb ontvangen, stuur ik je een factuur naar het email adres dat je hebt opgegeven.

3. Na ontvangst van het bedrag zal ik zo spoedig mogelijk een email sturen met beschikbare data. Kies een tijdstip waar je niet gehaast bent en het werk wat we samen doen kan integreren.

4. Op het moment dat we over een tijdstip eens zijn, behandel het dan als een vliegticket. Je verschijnt voor de vlucht, je gaat op reis. Verschijn je niet voor de vlucht dan moet je een nieuw ticket kopen. Met andere woorden als je niet komt opdagen en je wilt toch een Sessie boeken dan moet er voor een nieuwe Sessie weer betaald worden. Als we via Skype afspreken en er is een tijds verschil , hou dan rekening met het feit dat ik altijd de tijd in Nederland als maatstaf neem.

5.Als we elkaar ontmoeten via Skype stuur dan een verzoek naar Tuaca Kelly. De acceptatie vindt plaats voordat de sessie is gepland. Geef aan wie je bent als jouw Skype naam niet erg duidelijk is en refereer naar het sessie tijdstip.

6. Als we afspreken dat je naar me toekomt zal het adres en routebeschrijving naar mijn praktijkruimte naar je worden toegestuurd nadat ik de betaling heb ontvangen.


Ik houd mijn Sessies over het algemeen van Maandag tot Vrijdag tussen 10:00 en 16:00 (in de winter) en anders tot 17:00 uur. In speciale gevallen zijn sessies in het weekend bespreekbaar.


De kosten van een sessie zijn €150,00 exclusief btw. (dit tarief is geldig voor sessies in mijn praktijk of via skype)
Voor groep sessies gelden andere tarieven en wordt vastgesteld in onderling overleg.

Kies de soort sessie:

Transparantie en Vertrouwelijkheid

Veel gestelde vragen (FAQ)