Endorsed
by doctors

validated
by science

All glory
to GODTESTIMONIALS

Ophelia Reid

student

at last a cure for my post-covid ailments

(This is all referring to 2 sessions in Feb and May/June last year, not my most recent session)
I came regarding chronic post-Covid symptoms including: a permanent blocked nose, loss of nasal resonance, and difficulty speaking as a result of this.

Through a combination of Tuaca's tissue regeneration healing touch, recommended healing products (a combination of X39 + Clean Slate), and lifestyle change advice, she helped me to be rid of the symptoms (which I had had for over 1.5 years at that point) in about 4 months. Very pleased with this and grateful, as the symptoms were very frustrating!

You should make an appointment for sure !

28 January 2024

Jimmy Wingelaar

Human

Internal shift

I came for:
I've been feeling lost, I've lost the connection with myself, told myself things that weren't true just to cope with life and trauma's.

What did the sessions do for me:
I've noticed a shift inside me, where Tuaca saw and shared her vision of the real me. Tuaca handed ways to take control of my direction again, make me feel that my heart was whole where I've been telling myself that it wasn't.
I reconnected with my inner self, something I never imagined I would do so "quickly"

I was quite sceptic myself, Ive heard great stories but will my mind wasn't there. This has taken a 180 degree turn after just one session.

Tuaca is a kind soul who is here to help and boy does she help!

Tuaca, I can't thank you enough for our first session! I can't wait to feel me, more and more and looking forward to seeing you soon!

7 august 2023

Alex

Relationship issues

Relationship issues

Tuaca pinpointed where I need to focus

I would say that I was deep in fear of loosing my love, my girlfriend when I made the appointment and I left seeing how I was not energetically aligned with my soul and values of freedom and choice from consciousness and that was causing my side of the relationship, problems. I lost the fear and I gained clarity on what I can control.

26 July 2023

luise

writer

10 years of direction

Deze sessie was specifiek om te kijken naar mij met mijn dieren. Ik leef met een ezel, twee paarden en vijf honden off grid op Bonaire. Ik vind het moeilijk om me niet oververantwoordelijk te voelen voor het welzijn en geluk van mijn dieren.

Zoals altijd geeft de sessie met Tuaca me richting. Dankzij jou kan ik de kortste weg nemen op mijn pad en hoef ik niet jarenlang allerlei zijpaden te bewandelen. Jij zegt zus en zo moet je het doen want zus en zo. En ik weet meteen diep van binnen: fuck het is waar. En dat is zo fijn, dat ik van binnen weet: dit is het. Dan kan ik ook echt verder.

Ik ga al tien jaar naar Tuaca, een of twee keer per jaar. De eerste keer had ik net een zelfmoordpoging gedaan. Ik lag in het ziekenhuis. Ik heb mijn hele leven omgegooid, ben naar een tropisch eiland vertrokken, hier woon ik nu midden in de natuur met mijn dieren. Dankzij Tuaca nam ik deze beslissingen vol vertrouwen, wetende dat het goed was.

LOVE

8-06-2023

 

Theo

ICT

eerlijkheid en oprechtheid behulpzaam

Ik kwam bij Tuaca terecht omdat ik vastliep in het leven en het lichaam de stress en de trauma's niet meer kon verwerken

vrijheid en wijsheid over mijn lichaam en zijn vast lopers

er is meer tussen hemel en aarde dan wetenschap

leuke oprechte vrouw to the point

28-04-2023

Sylviana

Wetenschapper

Een betere relatie met mijzelf

Ik ging naar Tuaca om de relatie met mijzelf te verbeteren en daardoor ook mijn dromen makkelijker uit te laten komen.

Ik heb in mijn leven al veel vormen van healing uitgeprobeerd en heb een diversiteit aan healers bezocht, maar Tuaca is echt een “gamechanger”. Sinds ik bij haar kom, voel ik een wezenlijke verandering. Ik kan makkelijker mijn grenzen aangeven aan anderen en voel mij meer verbonden met mijzelf. Meer zelfliefde.

23-04-2023

Mijn aanbeveling aan anderen: Zeker doen, het zal niet tegenvallen!

 

John. T

Vastgoed beheerder / handel / makelaar / taxateur

Gun je zelf de ervaring want het is ongelooflijk wat ze in mijn geval heeft gepresteerd

Oorspronkelijk kwam ik voor problemen in de onderrug beklemde zenuw.
Wat later bleek maar een fractie was van wat er werkelijk allemaal aan de hand was.

Heeft mijn leven redelijk op zijn kop gezet ben weer helemaal hersteld van al mijn klachten.
Daarbij waren er nog redelijk wat anderen issues ( van sommige was ik me niet eens bewust ) die we in het loopje door samen hebben opgelost.
Klinkt allemaal fantastisch dat klopt want dat was het ook.

Zet je twijfels maar opzij en gun je zelf de ervaring want het is ongelooflijk wat ze in mijn geval heeft gepresteerd.
Niets zweverig gewoon to the point als je voor open staat en bereidt bent het werk te doen.
Dan zullen de resultaten vrij snel volgen in ieder geval wel in mijn geval.

Met deze review wil ik je de credits geven die je verdient en bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

24-08-2022

Rachel

Osteopaat

Tuaca heeft me veel inzicht gegeven

"Vorig jaar was misschien wel het meest intense en stormachtige jaar van mijn leven. Het jaar waarin mijn partner en ik besloten uit elkaar te gaan na 19 jaar, het jaar waarin ik examens mocht afleggen na 7 jaar opleiding tot osteopaat en de jaar waarin ik ontdekte dat ik het middelpunt van mijn eigen universum ben, Tuaca is degene die mij hierin heeft begeleid en dankzij haar steun sta ik dichter bij mezelf dan ooit tevoren.

De werkwijze van Tuaca is praktisch en geeft je de juiste tools, zodat je op eigen kracht kunt staan.

Het heeft me veel inzicht gegeven in hoe ik functioneer en waarom ik zo functioneer.

Ik weet zeker dat het me gelukt zou zijn zonder Tuaca ... uiteindelijk! Maar dit heeft me zoveel tijd bespaard ... een behandeling bij Tuaca staat naar mijn mening gelijk aan een jaar of jaren 'normale' therapie.

Bedankt Tuaca! Jij rockt"

12-02-2021

Sjoukje , 23

Student aan de Technische Universiteit Delft

Ze loste veel oud trauma op

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik via mijn moeder bij Tuaca gekomen. Ik heb contact met haar gelegd en kon vrijwel direct een afspraak maken. Het voelde meteen goed. Destijds worstelde ik erg met mijn plek en richting in het leven.
Tuaca heeft me geholpen mijn focus en daadkracht te hervinden. Ze heeft veel oud trauma dat vastzat in mijn systeem weten op te lossen, op manier die ik helemaal niet kende. Het is alsof ze naar de grond van je wezen beweegt, en daar bij de bron van je problemen en pijnpunten de basis volledig aanpakt. Als een reset van je cellen.
Het is elke keer een hele bijzondere en verrijkende ervaring, en haar sessies hebben een grote rol gespeeld in mijn persoonlijke helingsproces en het terugvinden van mijn kracht en zelfvertrouwen.
Ik ben Tuaca heel dankbaar voor haar begeleiding daarin.
Iedereen die behoefte heeft aan verdieping in zichzelf en het oplossen van persoonlijk conflict sterk kan ik sterk aanraden om een keer bij Tuaca langs te gaan.

24-09-2021

Linda Toonen

Fisiothereapeute

Ze komt direct tot de kern van mijn pijn/blokkade/probleem

Al een tijdje wil ik een review schrijven over Tuaca, maar ik weet niet zo goed waar te beginnen. Het allerbelangrijkste wat ze voor me doet is, in elk consult, direct tot de kern van mijn pijn/blokkade/probleem komen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, bij geen enkele therapeut! Door haar bijzondere gave kan ze op vele bewustzijnslagen, waarvan je jezelf nog niet eens bewust bent, pijn/blokkades/problemen oplossen of transformeren.
Effecten: Tijdens de behandeling komen er emoties los, waar ik zelf wel van voel dat ze er zitten, maar ik er zelf niet bij kan of niet weet waar het allemaal vandaan komt. Ze kan veel verder kijken dan menig ander en dat maakt het zo waardevol om bij haar op consult te gaan.
Dezelfde dag of de dag erna ben ik meestal even van de kaart vanwege de dingen die ze verteld, het is soms ingrijpend, hoewel dat na een aantal consulten ook minder word doordat problemen zich oplossen en je leert omgaan met deze dingen. Tuaca geeft ook oefeningen mee naar huis, om je vrij te maken en je te leren omgaan met de meest essentiële dingen van jezelf.
Ik zelf merk vooral een tijdje ná de behandeling vaak het effect van deze consulten.
Ik ben als mens gegroeid, kan de essentie van mezelf beter begrijpen, problemen waar ik tegenaan liep, dingen waar ik moeilijk mee om kon gaan, waarom ik sommige dingen in mijn leven deed en vooral leren mezelf niet te veroordelen daaromtrent, maar juist mezelf te waarderen en lief te hebben.
Ook lichamelijke klachten worden daarin meegenomen.
Dit is nog niet klaar allemaal, maar ik ben hard op weg en enige hulp daarbij is dus welkom. Tuaca vertrouw ik 100% in haar inzichten en adviezen, omdat ik het stuk voor stuk kan plaatsen in mijn leven. Ze raakt de kern en daar gaat het wat mij betreft om.
Ze is een bijzonder, warm mens die echt iets voor de wereld en de mensen kan betekenen.
20-10-2018

Anna

Wat Tuaca ook doet, ze doet wat nodig is en dat doet ze buitengewoon goed.

"Als het om Tuaca gaat is het helemaal niet zo makkelijk om woorden te vinden. Ik word vaker gevraagd wat zij nou eigenlijk “doet” maar ik heb daar geen antwoord op. Waarschijnlijk omdat ik er van uit ga dat ze hoe dan ook bij iedereen iets anders “doet” en dat dus ook niet uit te leggen valt. Mij heeft Tuaca bij voorbeeld enorm geholpen om meer coherentie in mijn bestaan te brengen maar zo abstract hoeft het niet te zijn. Mijn man bij voorbeeld had een gebroken teen, die Tuaca in één sessie weer heel heeft gemaakt. Dus wat Tuaca ook “doet”, ze doet wat nodig is en dat doet ze buitengewoon goed." - Anna F. in Amsterdam (30 June 2018)

"When it comes to Tuaca it’s not easy to find words. I am often asked “but what exactly does Tuaca do?”, and I have no answer to that. Probably because I believe this to be a completely individual experience and I wouldn’t be surprised if Tuaca “did” something different with every single one of her clients.

When it comes to me, however, I feel so much more aligned with myself than I did when I first met her and though I could squeal with joy about it, again I don’t have the vocabulary to explain what that exactly means and how this exactly happened.

Because it’s not only about what Tuaca “does”, it’s equally about how she creates space for me to “do” myself. And maybe that’s what I appreciate the most about our sessions - how Tuaca helps me spread my wings without ever telling me how to fly.

And having said that, when my husband broke his toe Tuaca fixed it. He limped into her office and walked out as if nothing had happened.

So taking another aim at answering that question - Tuaca “does” what is required and she does it miraculously well."
- Anna F. in Amsterdam (30 June 2018)

Jolande de Jonge

Ambulant Begeleider

Osteochondrose dissecans (O.C.D.) behandeling

Ik kwam bij Tuaca met mijn dochter i.v.m. forse O.C.D (osteochondrose dissecans) in haar knie, met een stukje bot was los leek te zitten op de MRI.

O.C.D is een behoorlijke aandoening, die gepaard gaat met veel pijn en ongemak. Tuaca constateerde dat er o.a. gebrek aan cel communicatie was in haar aangedane knie, en heeft haar daarvoor een healing gegeven.Na afloop zei mijn dochter dat het net was alsof er weer leven was in haar knie, ze had er al tijden geen gevoel meer in alsof hij "dood"was. Tuaca gaf tevens specifieke adviezen van voedingssupplementen ter bevordering van o.a. botgroei voor haar knie. Wij hebben alle adviezen opgevolgd. Na verloop van tijd besloot men helaas alsnog tot een operatie over te gaan aangezien de pijn in haar knie was verergerd, op verdenking van het stukje bot wat vermoedelijk losser was gaan zitten.Het zou tijdens een kijkoperatie vastgezet worden met schroeven. Tot ieders verbazing bleef het bij een kijkoperatie, het stukje bot zat muurvast, en er hoefde niks vastgeschroefd te worden. De reden van de pijn was dat er er nog speling zat op het bot zat, volgens de arts, en het nog verder moest groeien. Onlangs is er een nieuwe MRI gemaakt. Tot onze vreugde was er nu duidelijk botgroei te zien, en de OCD aan het vervagen. Het is nog niet hersteld en er is nog steeds pijn, maar ze kan steeds meer met haar knie en de vooruitzichten zijn dat deze volledig zal herstellen! Het is een wonder dat dit zo is gelopen, en wij de hulp van Tuaca mochten krijgen die op een heel diep niveau dit heeft kunnen behandelen.Wij zijn haar daar erg dankbaar voor. Wij zijn in totaal twee keer bij Tuaca geweest voor haar knie.

Tuaca is een bijzondere healer, haar vermogen gaat heel ver, haar intenties zijn heel zuiver. Ze is daarnaast een wijze en lieve vrouw met veel humor. Ik zou haar absoluut aanraden.

29-04-2017

 

Elmer de Haas

Visual Communicator

meer zingeving en spirituele diepgang

Ergens had ik het idee dat er in mij een blokkade zat. Precies wat, waar en hoe, dat wist ik niet. Ook was er ergens in mij verborgen, een natuurlijke behoefte om verder te willen met meer zingeving en spirituele diepgang.

Moeilijk onder woorden te brengen, maar het heeft mij letterlijk geopend.

Zet je twijfel overboord, maak een afspraak en ervaar wat het met je doet.

24-04-2017

Marlies

36 jaar

Tuaca is ongetwijfeld de beste leermeester en healer ooit

In de meest onzekere tijd van mijn leven heeft Tuaca mij geholpen tijdens de XD service, persoonlijke sessies & The alignment. Na ruim 4,5 jaar in contact met Tuaca te zijn en deel te nemen aan verschillende bijeenkomsten zoals de XD service en The Alignment, kan ik zeggen dat er heel veel in mijn leven  is gebeurt in positieve zin. Jaren kampte ik met grote onzekerheden, emotionele stress, angsten en trauma. Het is alsof Tuaca licht hierop heeft geschenen en nog steeds schijnt op vele dingen waardoor ik deze echt zie voor wat ze zijn. Wat overblijft is Liefde, voor mezelf en voor anderen.
Gedurende de afgelopen jaren heeft Tuaca mij in contact gebracht met mijn goddelijkheid, mijn essentie en doel hier op aarde. Het mooiste geschenk wat ik kon krijgen, is via Tuaca aan mij gegeven! Tuaca is ongetwijfeld de beste leermeester en healer ooit!
09-04-2017

Frits

56 jaar

Van ernstige verlamming naar lopende

Herstellende van een zeer ernstige hersenbloeding ben ik een dankbaar mens dat Tuaca mij heeft geholpen met haar persoonlijke sessies. In het ziekenhuis, revalidatiecenter en nu thuis kwam en komt ze nog steeds regelmatig voor een sessie. Na elke sessie voel ik direct dat er iets positiefs in werking is gesteld.
Ik zou niet weten hoe ik er aan toe zou zijn zonder haar hulp! Tuaca haar geneeskracht is onbegrijpelijk. Ik kan het alleen verwoorden alsof zij door God gezonden is!
09-04-2017

Casey Lake

Founder of Integrative Martial Arts

"Mental and spiritual clarity within my movement and presentation."

O man it has been a wild ride...Big upgrades!

[Since working with Tuaca Kelly]  I have been feeling more motivated and in alignment with growing my [martial arts] school.
 
 
[I experience] mental and spiritual clarity within my movement and presentation of the art. It feels more holistic.
 
Casey Lake, Founder of Integrative Martial Arts & Mixed Martial Artist
 
10-03-2017

 

Bert lund

Hovenier

Je hebt mijn leven gered

Een vriend van mij was bij jouw geweest en zag dat het veel beter met hem ging .. iets van binnen verlangde naar een sessie en wist dat dan alles anders zou worden

Je hebt letterlijk mijn leven gered ..! Ik zat 31 jaar vast geketend aan een manipulatieve psychopaat en kon er niet zelf niet meer uitkomen . Je liet mij zien wat ik voor die persoon voelde en dacht ..; .. als je dat met mijn hart doet ben ik klaar met je..! Ben nu al een paar maanden weg en heb geen moment spijt gehad en ben vrij van de ketting aan mijn enkel !

Helaas twijfel je of Tuaca je kan helpen .., .. je gevoel zegt dat je bij haar moet zijn en dat moet je niet kapot analyseren.. volg je instinct en heb vertrouwen daarin en zij doet de rest ! !

Ja

Joris Rietveld

Handyman

wil ik genezen'. Is het antwoord ja, ga dan naar Tuaca!

Ik ben 20 jaar geleden uit een boom gevallen en had sindsdien regelmatig nekklachten met hoofdpijn en lusteloosheid. Een vriend heeft me jou geadviseerd!

Mijn nek en hoofdpijn klachten zijn verdwenen mits ik mij aan je oefeningen houd. Maar uiteindelijk was dit slechts een klein deel van wat de behandelingen teweeg brachten. In het kort zou ik het kunnen omschrijven dat je me mijn leven hebt teruggegeven! Je liet me zien waar ik in het verleden emotionele schade heb opgelopen en hoe er mee te werken. Mijn zelfvertrouwen was geknakt door een zieke relatie, je hielp me mijn eigen hart te vertrouwen en gaf me iets heel bijzonders terug!! Ik kon hierdoor een einde maken aan deze 'zwaar zieke' relatie en leef weer in vrijheid!

Twijfels komen vaak voort uit teleurstellingen van andere 'behandelaars' of scepsis voor zaken die je niet begrijpt. Stel jezelf de vraag: ' wil ik genezen'. Is het antwoord ja, ga dan naar Tuaca!

Ja

Hugh Milne

DO (UK) President of Milne Institute author of The heart of Listening: A Visionary Approach to Craniosacral work

I am deeply impressed by her impeccable ethics and her bright, enquiring consciousness.

I have known Tuaca Kelly... since meeting her [in 1995] when I was a guest teacher at Esalen Institute in Big Sur, California. Kelly is a lady with a great psychic gift. She takes her time to get the information she can, and has a delicate and respectful way of communicating what she senses to others. I am deeply impressed by her impeccable ethics and her bright, enquiring consciousness.

Roger Valentine

MS. DVM, NMD

Tuaca...[is] a medical intuitive beyond belief

I've highly recommended Tuaca for human patients and animal patients. Tuaca's techniques and results have grown ballistically! Tuaca is a wonderful person to work with. She is truly a healer…She's been a wonderful teacher for everybody she contacts.

Kenneth P. Stoller

MD FACHM & Medical Director

Tuaca is the real deal

She's been very helpful with my patients

Gigi, New Mexico USA

Tuaca biedt een doordringend oog, om je gewaar te worden van je schaduw en dat te laten gaan.

Tuaca offers a penetrating eye to search out the Shadow of oneself and release it. In doing so, deep patterns that are tucked away from one's constant awareness are brought to the surface to let go of. This opens a space for one's inner self to move forward less encumbered and thus be in more alignment with who you are. At least this is what I have experienced with Tuaca’s energy work. Also her intuitive insight to help you medically has been a great help to me. Tuaca is ready to go that extra step with you to help you on your path, whatever that may be… physical, spiritual, mental or emotional. She’s the real deal!

Aart van der Schalk

Ik stond versteld wat Tuaca met haar kon bereiken...

Ik had de eer als tolk te fungeren bij meerdere sessies in interactie met een Duits meisje en haar moeder. Het meisje heeft in haar leven vele trauma's moeten doorstaan en de eerste keer dat ik haar zag had ze doffe ogen en totaal energieloos.

Tijdens die sessies stond ik versteld wat Tuaca met haar kon bereiken. Nu is ze energiek en kijkt ze helder uit haar ogen!

Nu ik zelf gezien heb wat Tuaca kan bereiken met haar enorme inlevingsvermogen vermogen en helende transmissies, kan ik alleen maar aan iedereen zeggen : Tuaca is een heel bijzondere echte healer die dingen kan, die je normaal niet voor mogelijk houdt.

 

Terry

Counselor

Het heeft mijn leven veranderd

You and your work have proven to be a mainstay in my life. Your keen intuitive edge, and AMAZING healing abilities are like nothing I have ever experienced before. I have had a lot of healers work on me, but when you worked on me remotely, while I was in the hospital, I could feel the energy traveling through my cells. Today, I walk completely unfettered, with no limp, I have no pain, no problems, and the doctors cannot tell that my bones were ever broken. Thank you for your love, your gift, and your generosity in giving of your gift. It has changed my life.

Syndee Schneider

Wife and Mother

Je wist dingen over mij die je nooit had kunnen weten...

I had a reading done by you, and I was amazed at how in tune you were to me. I never would have thought that anyone could pick up on the specific things about me that you did. I have to be honest; I was a little skeptical at first. But you said things to me that you could never have known. I look forward to a healthier future thanks to you. I look forward to meeting with you again, when we have more time. Thanks again for the inspiration you gave me and the insight of the things I need to work on to become healthier.”

Mary

53 jaar oud

Mijn cyste smolt weg

"During the session I felt the large cyst melt away ...the smaller one was removed...they were gone instantly! Hallelujah, she's awesome!”

Debbie Roth

Ik kreeg mijn reukvermogen terug

"I got my sense of smell back! The loss of sense of smell happened 7-years prior [to the session with Tuaca] after surgery… I couldn't smell… it was like living in a sterile environment. Thank you, Tuaca!"

Saskia

Medisch assistente en Osteopaat in opleiding

Ik ken geen betere en integere healer

Velen noemen zich healer maar uit ervaring kan ik zeggen: Tuaca is een echte healer.

15-01-2017

Voor meer testimonials kijk op www.lovethemessenger.com