Wat Cliënten zeggen over Tuaca’s werk

Voor meer testimonials kijk op www.lovethemessenger.com 

eerlijkheid en oprechtheid behulpzaam

Ik kwam bij Tuaca terecht omdat ik vastliep in het leven en het lichaam de stress en de trauma's niet meer kon verwerken

vrijheid en wijsheid over mijn lichaam en zijn vast lopers

er is meer tussen hemel en aarde dan wetenschap

leuke oprechte vrouw to the point

28-04-2023

Theo

ICT

Een betere relatie met mijzelf

Ik ging naar Tuaca om de relatie met mijzelf te verbeteren en daardoor ook mijn dromen makkelijker uit te laten komen.

Ik heb in mijn leven al veel vormen van healing uitgeprobeerd en heb een diversiteit aan healers bezocht, maar Tuaca is echt een “gamechanger”. Sinds ik bij haar kom, voel ik een wezenlijke verandering. Ik kan makkelijker mijn grenzen aangeven aan anderen en voel mij meer verbonden met mijzelf. Meer zelfliefde.

23-04-2023

Mijn aanbeveling aan anderen: Zeker doen, het zal niet tegenvallen!

 

Sylviana

Wetenschapper

Gun je zelf de ervaring want het is ongelooflijk wat ze in mijn geval heeft gepresteerd

Oorspronkelijk kwam ik voor problemen in de onderrug beklemde zenuw.
Wat later bleek maar een fractie was van wat er werkelijk allemaal aan de hand was.

Heeft mijn leven redelijk op zijn kop gezet ben weer helemaal hersteld van al mijn klachten.
Daarbij waren er nog redelijk wat anderen issues ( van sommige was ik me niet eens bewust ) die we in het loopje door samen hebben opgelost.
Klinkt allemaal fantastisch dat klopt want dat was het ook.

Zet je twijfels maar opzij en gun je zelf de ervaring want het is ongelooflijk wat ze in mijn geval heeft gepresteerd.
Niets zweverig gewoon to the point als je voor open staat en bereidt bent het werk te doen.
Dan zullen de resultaten vrij snel volgen in ieder geval wel in mijn geval.

Met deze review wil ik je de credits geven die je verdient en bedanken voor alles wat je hebt gedaan.

24-08-2022

John. T

Vastgoed beheerder / handel / makelaar / taxateur

Tuaca heeft me veel inzicht gegeven

"Vorig jaar was misschien wel het meest intense en stormachtige jaar van mijn leven. Het jaar waarin mijn partner en ik besloten uit elkaar te gaan na 19 jaar, het jaar waarin ik examens mocht afleggen na 7 jaar opleiding tot osteopaat en de jaar waarin ik ontdekte dat ik het middelpunt van mijn eigen universum ben, Tuaca is degene die mij hierin heeft begeleid en dankzij haar steun sta ik dichter bij mezelf dan ooit tevoren.

De werkwijze van Tuaca is praktisch en geeft je de juiste tools, zodat je op eigen kracht kunt staan.

Het heeft me veel inzicht gegeven in hoe ik functioneer en waarom ik zo functioneer.

Ik weet zeker dat het me gelukt zou zijn zonder Tuaca ... uiteindelijk! Maar dit heeft me zoveel tijd bespaard ... een behandeling bij Tuaca staat naar mijn mening gelijk aan een jaar of jaren 'normale' therapie.

Bedankt Tuaca! Jij rockt"

12-02-2021

Rachel

Osteopaat

Ze loste veel oud trauma op

Ongeveer anderhalf jaar geleden ben ik via mijn moeder bij Tuaca gekomen. Ik heb contact met haar gelegd en kon vrijwel direct een afspraak maken. Het voelde meteen goed. Destijds worstelde ik erg met mijn plek en richting in het leven.
Tuaca heeft me geholpen mijn focus en daadkracht te hervinden. Ze heeft veel oud trauma dat vastzat in mijn systeem weten op te lossen, op manier die ik helemaal niet kende. Het is alsof ze naar de grond van je wezen beweegt, en daar bij de bron van je problemen en pijnpunten de basis volledig aanpakt. Als een reset van je cellen.
Het is elke keer een hele bijzondere en verrijkende ervaring, en haar sessies hebben een grote rol gespeeld in mijn persoonlijke helingsproces en het terugvinden van mijn kracht en zelfvertrouwen.
Ik ben Tuaca heel dankbaar voor haar begeleiding daarin.
Iedereen die behoefte heeft aan verdieping in zichzelf en het oplossen van persoonlijk conflict sterk kan ik sterk aanraden om een keer bij Tuaca langs te gaan.

24-09-2021

Sjoukje , 23

Student aan de Technische Universiteit Delft

Ze komt direct tot de kern van mijn pijn/blokkade/probleem

Al een tijdje wil ik een review schrijven over Tuaca, maar ik weet niet zo goed waar te beginnen. Het allerbelangrijkste wat ze voor me doet is, in elk consult, direct tot de kern van mijn pijn/blokkade/probleem komen. Dat heb ik nog nooit meegemaakt, bij geen enkele therapeut! Door haar bijzondere gave kan ze op vele bewustzijnslagen, waarvan je jezelf nog niet eens bewust bent, pijn/blokkades/problemen oplossen of transformeren.
Effecten: Tijdens de behandeling komen er emoties los, waar ik zelf wel van voel dat ze er zitten, maar ik er zelf niet bij kan of niet weet waar het allemaal vandaan komt. Ze kan veel verder kijken dan menig ander en dat maakt het zo waardevol om bij haar op consult te gaan.
Dezelfde dag of de dag erna ben ik meestal even van de kaart vanwege de dingen die ze verteld, het is soms ingrijpend, hoewel dat na een aantal consulten ook minder word doordat problemen zich oplossen en je leert omgaan met deze dingen. Tuaca geeft ook oefeningen mee naar huis, om je vrij te maken en je te leren omgaan met de meest essentiële dingen van jezelf.
Ik zelf merk vooral een tijdje ná de behandeling vaak het effect van deze consulten.
Ik ben als mens gegroeid, kan de essentie van mezelf beter begrijpen, problemen waar ik tegenaan liep, dingen waar ik moeilijk mee om kon gaan, waarom ik sommige dingen in mijn leven deed en vooral leren mezelf niet te veroordelen daaromtrent, maar juist mezelf te waarderen en lief te hebben.
Ook lichamelijke klachten worden daarin meegenomen.
Dit is nog niet klaar allemaal, maar ik ben hard op weg en enige hulp daarbij is dus welkom. Tuaca vertrouw ik 100% in haar inzichten en adviezen, omdat ik het stuk voor stuk kan plaatsen in mijn leven. Ze raakt de kern en daar gaat het wat mij betreft om.
Ze is een bijzonder, warm mens die echt iets voor de wereld en de mensen kan betekenen.
20-10-2018

Linda Toonen

Fisiothereapeute

Wat Tuaca ook doet, ze doet wat nodig is en dat doet ze buitengewoon goed.

"Als het om Tuaca gaat is het helemaal niet zo makkelijk om woorden te vinden. Ik word vaker gevraagd wat zij nou eigenlijk “doet” maar ik heb daar geen antwoord op. Waarschijnlijk omdat ik er van uit ga dat ze hoe dan ook bij iedereen iets anders “doet” en dat dus ook niet uit te leggen valt. Mij heeft Tuaca bij voorbeeld enorm geholpen om meer coherentie in mijn bestaan te brengen maar zo abstract hoeft het niet te zijn. Mijn man bij voorbeeld had een gebroken teen, die Tuaca in één sessie weer heel heeft gemaakt. Dus wat Tuaca ook “doet”, ze doet wat nodig is en dat doet ze buitengewoon goed." - Anna F. in Amsterdam (30 June 2018)

"When it comes to Tuaca it’s not easy to find words. I am often asked “but what exactly does Tuaca do?”, and I have no answer to that. Probably because I believe this to be a completely individual experience and I wouldn’t be surprised if Tuaca “did” something different with every single one of her clients.

When it comes to me, however, I feel so much more aligned with myself than I did when I first met her and though I could squeal with joy about it, again I don’t have the vocabulary to explain what that exactly means and how this exactly happened.

Because it’s not only about what Tuaca “does”, it’s equally about how she creates space for me to “do” myself. And maybe that’s what I appreciate the most about our sessions - how Tuaca helps me spread my wings without ever telling me how to fly.

And having said that, when my husband broke his toe Tuaca fixed it. He limped into her office and walked out as if nothing had happened.

So taking another aim at answering that question - Tuaca “does” what is required and she does it miraculously well."
- Anna F. in Amsterdam (30 June 2018)

Anna

Osteochondrose dissecans (O.C.D.) behandeling

Ik kwam bij Tuaca met mijn dochter i.v.m. forse O.C.D (osteochondrose dissecans) in haar knie, met een stukje bot was los leek te zitten op de MRI.

O.C.D is een behoorlijke aandoening, die gepaard gaat met veel pijn en ongemak. Tuaca constateerde dat er o.a. gebrek aan cel communicatie was in haar aangedane knie, en heeft haar daarvoor een healing gegeven.Na afloop zei mijn dochter dat het net was alsof er weer leven was in haar knie, ze had er al tijden geen gevoel meer in alsof hij "dood"was. Tuaca gaf tevens specifieke adviezen van voedingssupplementen ter bevordering van o.a. botgroei voor haar knie. Wij hebben alle adviezen opgevolgd. Na verloop van tijd besloot men helaas alsnog tot een operatie over te gaan aangezien de pijn in haar knie was verergerd, op verdenking van het stukje bot wat vermoedelijk losser was gaan zitten.Het zou tijdens een kijkoperatie vastgezet worden met schroeven. Tot ieders verbazing bleef het bij een kijkoperatie, het stukje bot zat muurvast, en er hoefde niks vastgeschroefd te worden. De reden van de pijn was dat er er nog speling zat op het bot zat, volgens de arts, en het nog verder moest groeien. Onlangs is er een nieuwe MRI gemaakt. Tot onze vreugde was er nu duidelijk botgroei te zien, en de OCD aan het vervagen. Het is nog niet hersteld en er is nog steeds pijn, maar ze kan steeds meer met haar knie en de vooruitzichten zijn dat deze volledig zal herstellen! Het is een wonder dat dit zo is gelopen, en wij de hulp van Tuaca mochten krijgen die op een heel diep niveau dit heeft kunnen behandelen.Wij zijn haar daar erg dankbaar voor. Wij zijn in totaal twee keer bij Tuaca geweest voor haar knie.

Tuaca is een bijzondere healer, haar vermogen gaat heel ver, haar intenties zijn heel zuiver. Ze is daarnaast een wijze en lieve vrouw met veel humor. Ik zou haar absoluut aanraden.

 

Jolande de Jonge

Ambulant Begeleider

meer zingeving en spirituele diepgang

Ergens had ik het idee dat er in mij een blokkade zat. Precies wat, waar en hoe, dat wist ik niet. Ook was er ergens in mij verborgen, een natuurlijke behoefte om verder te willen met meer zingeving en spirituele diepgang.

Moeilijk onder woorden te brengen, maar het heeft mij letterlijk geopend.

Zet je twijfel overboord, maak een afspraak en ervaar wat het met je doet.

 

Elmer de Haas

Visual Communicator

Tuaca is ongetwijfeld de beste leermeester en healer ooit

In de meest onzekere tijd van mijn leven heeft Tuaca mij geholpen tijdens de XD service, persoonlijke sessies & The alignment. Na ruim 4,5 jaar in contact met Tuaca te zijn en deel te nemen aan verschillende bijeenkomsten zoals de XD service en The Alignment, kan ik zeggen dat er heel veel in mijn leven  is gebeurt in positieve zin. Jaren kampte ik met grote onzekerheden, emotionele stress, angsten en trauma. Het is alsof Tuaca licht hierop heeft geschenen en nog steeds schijnt op vele dingen waardoor ik deze echt zie voor wat ze zijn. Wat overblijft is Liefde, voor mezelf en voor anderen.
Gedurende de afgelopen jaren heeft Tuaca mij in contact gebracht met mijn goddelijkheid, mijn essentie en doel hier op aarde. Het mooiste geschenk wat ik kon krijgen, is via Tuaca aan mij gegeven! Tuaca is ongetwijfeld de beste leermeester en healer ooit!

Marlies

36 jaar