Case studies

Tuaca verteld over healing sessies
die ze mocht geven.

"Ik wist niet dat je dat deed."
 
Dat werd door verschillende mensen meer dan eens gezegd.
Hoewel een lijst met kwalen en responsieve services op mijn website staat, is dit duidelijk niet goed genoeg.
Om dus meer inzicht te geven zal ik me inspannen om anonieme casestudy's te delen, situaties die je misschien zelf kunt herkennen of die je aanspreken. De voorbeelden zijn misschien afkomstig van sessies in de jaren tachtig of het afgelopen decennium. Het kan zijn dat ik geslacht en locatie veranderd heb. Het gaat echt over de kwaal, het proces en de uitkomst, om met u te delen wat mogelijk is.
(De verhalen zijn vertaald uit de engelstalige  nieuwsbrieven van Tuaca)

De tupperware party:
Hoe in een sessie een overleden iemand via Tuaca kan spreken en de cliënt kan helpen belangrijke gegevens weer te vinden. klik hier om te lezen.

Lee versus Grant:
Marilyn (in een echtscheiding procedure ) kwam in mijn praktijk, tijdens de sessie verscheen de overleden vader en hoe zijn bericht aan haar werd overgebracht. klik hier om verder te lezen.

Zeg het zoals het is:
In deze case studie geeft Tuaca aan hoe het zeggen waar het op aan komt een helend effect kan hebben.  Ook hier geeft een overleden echtgenoot iets door. klik hier om verder te lezen.

Waarom breng ik deze case studies...

Sinds zover ik me kan herinneren, ben ik een fervent pleitbezorger geweest van kritisch denken, ondersteunen en beschermen van de vrije wil en het verstrekken van informatie - of het aan mij ter beschikking te stellen - en vervolgens een geïnformeerde beslissing te nemen.
 
Deze methode lijkt mij, althans voor mij, de diplomatie op zijn best. Ik heb erop vertrouwd en blijf erop vertrouwen dat wanneer jij, of iemand die je na staat, gezondheidsproblemen of levensproblemen begint te herkennen en je mijn unieke steun wilt, dan neem je contact met mij op.
 
Logisch, toch?
 
Toch is het zo dat slechts een klein percentage van de mensen daadwerkelijk aanklopt wanneer dat echt nodig is. Sommigen zullen wachten tot een breekpunt voordat ze iemand vertellen dat ze een uitdaging hebben. Sommigen zullen maanden, jaren, decennia alleen blijven met een probleem ....
 
Sommigen zijn ervan overtuigd dat ze in staat moeten zijn om hun uitdagingen zelf te identificeren en op te lossen of te genezen en bijgevolg hun eigen groei te beperken en meer stress in hun relaties te creëren. "Nee, ik zou met deze jet alleen kunnen vliegen ... ook al ben ik geen piloot."
 
Sommigen hebben contact met me opgenomen maanden nadat ze behoorlijk heftige problemen probeerden te overwinnen, me vertelden dat ze naar psychotherapeuten, fysiotherapeuten, hun huisarts / huisarts, medisch specialisten waren gegaan, veel laboratoriumwerk hadden gedaan en zich nog steeds over het hoofd zagen. Om gezondheidsredenen zijn ze minder of minder geneigd om een bijdrage te leveren aan hun gezin, sociale kringen, scholing, recreatie en werk in het inkomen, op het niveau dat ze gewend waren.
 
Sommigen kregen te horen dat er niets mis met hen was wanneer hun CT-scan, MRI of X-Ray normaal was. In deze gevallen wordt de patiënt naar huis gestuurd met een pijnstiller. Jammer genoeg is dit te gebruikelijk in gevallen waarin er duidelijke klinische waarnemingen van het tegendeel zijn die duidelijk een ernstige disfunctie tonen. Dat hele moeras hindert vooruitgang; het wordt meer frustrerend, verwarrend en isolerend. Ik wil dat je weet: er zijn haalbare opties.
 
Tegen de tijd dat je hier uiteindelijk aankomt, heb ik me afgevraagd hoe komt het dat je niet eerder bent aangekomen. Als ik het vraag, wordt mij vaak gezegd: "Ik wist niet dat jij dat ook deed."
 
(Hoewel elke klinische casus anders is, heb ik mensen gehad die opmerkelijk hersteld zijn van chronische problemen die meerdere jaren, ook tientallen jaren, in een paar sessies hebben doorstaan en heel veel gratis en duidelijk zijn met daaropvolgende onderhoudssessies.)
 
"Ik wist niet dat je dat deed."