Agenda en Events


wekelijks één op één sessies

Tuaca geeft wekelijks één op één sessies life of via de telefoon.
 
Boeken kan op Sessie Boeken  

  • Tijdens verplichte quarantaine / sociale afstand / lockdown - om SARS II / nCOVID-19 te verminderen - zijn Intuitive Healing Sessies telefonisch beschikbaar. Energetische geneeskunde en prettige intuïtieve genezing is niet alleen mogelijk, het is zeer effectief op 'afstand', ik heb meer dan 40 jaar ervaring met deze praktijk.

  • Onder normale omstandigheden is er naast de telefonische healing sessies de mogelijkheid om je persoonlijk in mijn kliniek te ontvangen. Sociale afstand houden is in mijn praktijk dan ook nog nodig, dat wil zeggen: niet knuffelen, zoals sommigen van jullie gewend zijn. Het kantoor wordt voor/na ELKE sessie/bezoeker schoongemaakt. Heb je klachten, of krijg je advies om thuis te blijven dan kiezen we voor telefonisch contact. Uw gezondheid is mijn eerste prioriteit en om die te beschermen, en de vele anderen waarmee we het voorrecht hebben op deze aarde mee te wandelen, moet ik de mijne beschermen.
  • Snelle tips: oefen hygiëne, sociale afstand, zorg voor direct zonlicht (niet via ramen) op uw lichaam, elimineer wifi, Bluetooth, magnetrons en beperk alle niet-eigen EMV. Oefening / zweet elke dag om je stofwisseling te verhogen. Ben je bedziek en te zwak om te sporten, neem dan een telefonische sessie met mij. Adem diep / laat vallen en beweeg je buik wanneer je ademt. Blijf gehydrateerd en eet geen junkfood / bewerkt voedsel. Gebruik deze tijd om te leren koken en echt voedsel te koken, echte voedingsstoffen te eten. Kalmeer je geest.

New events on the horizon. Please return here in the near future for updates.